Zuiveren

Huis Reinigen

In vroegere dagen, hielden we in ons huis rond febr. de grote voorjaarsschoonmaak. Bescherming in die dagen was zeer belangrijk, deze kennis werd dan ook in de families doorgegeven. Alle Midwinterversieringen moeten het huis uit zijn, want we doen afstand van de winter en maken ons klaar voor de lente. Februa (uit februari) is ook het Latijns voor zuivering. Nu is het bij sommigen nog steeds traditie om in februari een grote voorjaars schoonmaak te houden. Maar de moderne mens leeft in een jachtig bestaan en staan ver van het oude vandaan en van deze voorjaarsschoonmaak.

Toch komt de moderne mens onbewust of bewust bloot te staan met allerlei energieën, vibratie, die hen constant beïnvloeden. Wanneer we hier niets aan doen, kunnen we hier echter last van krijgen, bijv. hoofdpijnen, ruzies om niets enz.

Daarom is het goed uw huis zo nu en dan energetisch te reinigen?

Waarom?

Alles bevat zijn eigen energie, vibratie en frequentie, dus de mensen, dieren, planten, maar ook niet levende dingen, zoals meubels, stenen en radio etc.  Zo kan het gebeuren dat je bijv. een huis binnenkomt en er een onbehagelijk gevoel bij krijgt. Dat kan komen doordat de bewoners van het huis misschien een erfstuk hebben ontvangen, of altijd met elkaar in conflict zijn.  Dan hopen deze negatieve energieën zich op,  gevolg hiervan kan zijn dat men vaker in conflict is. Of dat er nadat men bijv een erfstuk heeft geërfd, vreemde dingen gebeuren.

Het is daarom altijd goed om zo nu en dan je huis te zuiveren en te ontdoen van energieën, vibratie en frequentie. Dit kan je op eenvoudige manier zelf doen, hoe? Ik geef je op pdf twee praktische rituelen. Tegen een vergoedingsbedrag (zonder winstmarge, alleen materiële kosten) kan ik je een uitgebreide gids ontvangen met uitgebreiden rituelen, ook op energetische vlak, met energieen, om je huis te zegenen bijv bij het intreden van een nieuw huis (verhuizing), informeer hiernaar, door mij te mailen.

Echter sommigen energieën zijn niet zo makkelijk te verwijderen, dan kan men de hulp van ervarene inschakelen.

Het kan ook gebeuren dat zich entiteiten of orbs bevinden in uw huis. Mijn ervaring leert mij dat dit vaak goedgestemde zijn. Het is daarom zeker van belang om stil te staan bij wat we voelen, Etherisch vuil of een Orb/entiteit.

Maar onthoud deze vuist regel; Er is geen reden tot paniek, paniek voed alles alleen maar, blijf rustig en wees nimmer bang!

Het is ook mogelijk om bij mij voor het zuiveren van je huis, spullen of personen een smudge spray of roller te kopen ook tegen een vergoedingsprijs. De Smudge spray/roller is van de puurste esstiele olie gemaakt van DoTerra . De olie in deze smudge is zorgvuldig uitgezocht door mij met betrekking op het zuiveren van entiteiten en negatieve energieen, het heeft een krachtige puur zuiverende werking. Heb je interesse in een van deze producten, neem hierover 
Contact op met mij, zie ook het pdf bestand.

Blessed Be

Jolanda 
Mentrix  Herleef de Natuurreligie